Dienstverlening

Specialist in schadeverzekeringen

Garantadvies helpt u om uw bedrijf goed te verzekeren. Wij zijn uw advieskantoor op het gebied van bedrijfsverzekeringen. We kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Elke organisatie is anders en dat verdient maatwerk. We geven advies waarbij u centraal staat. Op het moment dat uw bedrijfsverzekeringen via ons lopen dan beheren we deze, zorgen dat ze up-to-date blijven en helpen u in geval van schade. U vraagt en wij regelen het samen met ons backoffice team. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een risico-analyse van uw bedrijf of het laten beoordelen van uw huidige verzekeringspakket.

Verzuimgarant: besparen met een goede verzuimverzekering

Met onze Verzuimgarant dienstverlening bieden wij u een uniek concept gericht op het voorkomen van verzuim met een optimale bescherming tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Het is een totaalconcept, waarin het geheel van inkomensverzekeringen, arbodienstverlening, re-integratie en juridisch advies samen komen. Met Verzuimgarant bundelt u de kennis van alle betrokken partijen en dit voor een bijzonder scherpe premie. Uw voordelen; een krachtige oplossing die de administratie van het verzuimproces voor u van A tot Z regelt, optimale samenwerking tussen verzekeraar en arbodienst, goed afgewogen adviezen en dit tegen het beste tarief in de markt!

De MKB adviseur in regio Salland

We zijn het assurantiekantoor voor de zakelijke markt in de regio Salland. We zijn geen ‘grote organisatie in een kantoor ver weg’. Nee, wij komen uit de buurt. In Salland houden we van no-nonsense, korte lijnen en ‘ons kent ons’. Wij hebben diezelfde nuchtere ondernemersmentaliteit en betrokkenheid die zo kenmerkend is voor de regio. We zijn actief in de driehoek Deventer-Zwolle-Sallandse Heuvelrug, maar we kijken ook gerust over deze grenzen heen. We richten ons op het advies van alle schadeverzekeringen voor bedrijven in deze regio in het oosten van het land.

Zonder provisie goed verzekerd

Verzekeren zonder provisie, kan dat? Ja, dat kan! Dat doen we bij Garantadvies heel bewust, omdat we volledig onafhankelijk willen zijn in onze advisering. Wij houden van duidelijkheid en transparantie en daar past voor ons werken op basis van provisie niet bij, omdat dan het aantal verzekeringen en de hoogte van premie leidend worden voor onze verdiensten. U staat als onze klant centraal en daarom brengen wij een transparante vergoeding in rekening voor onze diensten; een vaste prijs. Dat is wat u ons betaalt, dus geen onzichtbare provisie verwerkt in de premie. Informeer gerust naar onze tarieven.

Garantadvies uw persoonlijke adviseur

Mijn naam is Frank Kleine Schaars, eigenaar van Garantadvies. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het beoordelen van bedrijfsrisico’s en het verzekeren hiervan. Gewoon je best doen, dichtbij zijn, korte lijnen en persoonlijk contact. Dat is waar ik, samen met mijn backoffice team, voor sta. Ik weet dat verzekeringen voor veel ondernemers lastig, duur en onoverzichtelijk kan zijn. Hierbij wil ik u graag, op basis van mijn jarenlange ervaring, van dienst zijn. Niet een polis, maar een goed advies staat bij mij centraal. Bel of mail me gerust.
Neem gerust contact met ons op